Vlotvaren(2).JPG

Evenementen


Reactie op "8 sep":

Velden met (*) zijn verplicht.
8 sep
(*):
(*):
(*):
:
(*):

8 sep

Ieder jaar organiseert de Sticht Probaro aan het eind van de zomer de Lampionoptocht als afsluiting van het seizoen. Het thema voor 2018 is helemaal VRIJ. Dus gooi al je ideeen er maar uit. Voor 2015, 2016 en 2017 was het thema ook VRIJ, volgens de organisatie is het met geen thema mogelijk om voor iedereen op een originele manier mee te doen. De Lampionoptocht werdt muzikaal begeleid door verschillende muziekkorpsen uit de regio met voorop natuurlijk ons mooie muziekkorps “Ons Genoegen”. Hyundai dealer van Trigt stelde , zo als ieder jaar weer de nieuwste Hyundai model beschikbaar voor de organisatie welke mee reed in de optocht. 
Er zijn 3 categorieën voor de optocht: Lopers, fietsen/ karren en wagens.
In iedere categorie zijn er prijzen te winnen in de vorm van VVV bonnen en bekers voor de nummers 1 t/m 3.
Het thema :GEEN THEMA  is ook zeer bruikbaar voor een originele tuin versiering hieraan is een prijs verbonden voor de mooiste tuin beschikbaar gesteld door Tuincentrum Torreman.


 

 

Datum              : Zaterdag 8 september 2018
Plaats               : Start stuifakkers en finish gemeentehuis
Tijd                  : 20:00 – circa 22:00
Kosten              : Gratis.
Inschrijven        : Op de dag zelf vanaf 18:30 bij Stuifakkers.
Thema              : Dit jaar hebben we besloten om weer geen thema te doen.
Informatie         : Dees van Kruijssen 0622 803 743

De route voor de lampion optocht 2018

De route is dit jaar idem aan die van 2017 en wel als volgt: inschrijving hal Stuifakker vanaf 18:30 en start 20:00, Brig...gemandreef, Dorpsweg, Middeldijk, Hoogvlietlaan, Van Leydenstraat, Jupiterlaan, Mercuriuslaan, (rechtsaf) Alardusdreef, Weijerland alwaar 15 min. pauze wordt gehouden Dan verder (rechtsaf) Alardusdreef, Morelstraat, Jeneverbesstraat, (rechts af) Heemraadlaan, (rechtsaf) Baljuwlaan, (linksaf) Dirk van Voornelaan, (rechtsaf) Duinzoom, (rechtsaf) Swinsedreef, Raadhuislaan, (einde) Gemeentehuis.


 
Pagina terug