Vlotvaren(2).JPG

Evenementen


Reactie op "nader te bepalen":

Velden met (*) zijn verplicht.
nader te bepalen
(*):
(*):
(*):
:
(*):

nader te bepalen

 

Sinterklaas intocht Rockanje 17 november 2018

 

De op donderdag 15  november tussen 14:00 en 17:00 bij SCC De Merel ingeleverde schoen kan op zaterdagmorgen tussen 09:30 en 12:00 worden opgehaald bij SCC De Merel. Dit jaar heeft het Sint comité bedacht om de kinderen een parcours af te laten leggen in het kader van NL Pieten-Fit, de Pieten zullen de kinderen daarbij “helpen”. Aan het eind van het parcours wacht dan de gevulde schoen en een Pietendiploma.

Rond de klok van 14:30 zal de Sint door burgemeester De Jong worden ontvangen op het bordes van het Gemeentehuis te Rockanje. De Sint, voorafgegaan door “Ons Genoegen” maakt vervolgens een tour door het dorp welke eindigt op het Dorpsplein. Hier is een podium opgesteld en zorgt Ons Genoegen voor een gezellige Sinterklaas sfeer. De kinderen kunnen hier de Sint een handje geven en met hem en/of zijn Pieten op de foto. Natuurlijk mogen ze ook een brief met hun wensen inleveren. En misschien kunnen we ook wel weer een dansje maken voor Sint.

                                                                                                               

De Sint heeft ons laten weten dat hij het héél leuk zou vinden als er zo veel mogelijk kinderen (ouders ook) meelopen tijdens zijn rondrit door het Dorp of langs de route staan. Deze feestelijke dag zal rond 16:15 eindigen.  

Let op tijden zijn bij benadering!!

 

Houd ook onze website www.probaro.nl en facebook pagina www.facebook.com/Probaro in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.


 

 

 

 

 

Pagina terug